Bel ons gratis: 0800 2282 842 Gratis brochure Thuisadvies Showroom bezoeken

Betalen en verzenden

IDEAL

Veilig en direct betalen op het Internet. iDEAL is een de digitale betaalstandaard. Alle grote Nederlandse banken doen eraan mee. Als consument betaal je online je internet aankopen in de vertrouwde internetbankieromgeving. iDEAL staat gelijk aan digitaal pinnen: de betaling is direct van je rekening afgeschreven op de rekening van de winkel. Levertijden zullen korter worden door deze directe betaalmethode. iDEAL is net zo veilig als internetbankieren. Deze nieuwe betaalmethode herken je aan het speciale vignet. Dit vignet vind je terug bij de winkelinformatie. Kijk voor meer informatie op de site van iDEAL.

Verzendkosten

Wij verzenden met DHL (Nederland) Op het moment dat uw bestelling wordt verzonden ontvangt u per email een track and trace code. Bij DHL kunt nadat uw bestelling gescanned is nog het bezorgmoment of locatie aanpassen.

Een bestelling van meer dan € 100,- verzenden we geheel gratis.

Bestelbedrag Verzendkosten
Postpakket  < €100,- € 5,95
Postpakket  > €100,- € 0,00
Ophalen bij showroom € 0,00 (alleen op afspraak)

Levertijd

Bij Hoog laag boxsprings vindt u merken van wereldklasse die in de markt behoren tot het topsegment. Producten gemaakt van de mooiste stoffen en kleuren. Wij hebben deze artikelen niet allemaal op voorraad liggen. Daarom staat er bij elk artikel vermeld wat de verwachte levertijd is. Indien het artikel meerdere maten heeft, verschijnt de verwachte levertijd na de maatkeuze.

Gecombineerde levering voorraad en maatwerk
Indien de bestelling meerdere levertijden heeft, houden wij de langste levertijd aan. Wij versturen de bestelling in zijn geheel. Indien u een deelzending wilt ontvangen, kunt u dit telefonisch of via klantenservice@hooglaagboxsprings.nl doorgeven. U betaalt wel extra verzendkosten.